Menu

Menu

“De Belevenis”

Wij presenteren met trots onze menukaart

Ons seizoens­gebonden specialiteitenmenu “De Belevenis” is de basis voor een avond lekker ongedwongen genieten in ons prachtige restaurant.
Mooie verrassende en passende wijnen bij de smaakvolle gerechten kunnen niet ontbreken. U heeft daarbij de keuze uit ons reguliere wijnarrangement of onze speciaal geselecteerde wijnen.

De alternatieven bieden de mogelijkheid om aan iedere (dieet)wens te kunnen voldoen.
Heeft u een allergie, meldt het ons!

Bij meerdere gangen wordt de grootte van de gerechten aangepast.

* Compleet met passende wijnen bij iedere gang, water per fles en afsluitende koffie of thee

 

* Compleet met passende wijnen bij iedere gang, water per fles en afsluitende koffie of thee


Menu

“De Belevenis”

 


Alternatieven

De chef komt aan tafel het menu, en eventuele aanpassingen, met u bespreken. Zodoende kunnen wij met iedere (dieet)wens rekening houden.

 

Wijnkaart

Wijn

“snoepwinkel”

Geachte gast,

Onze wijnkaart van restaurant Calva is het resultaat van een strenge selectie. Wij willen u alleen wijnen aanbieden die ‘Calva-waardig’ zijn. U kunt kiezen uit wijnen van beroemde wijnboeren met een uitzonderlijke status doordat ze jarenlang een constante kwaliteit leveren.

Voorts zijn wij trots op onze pareltjes uit kelderschatten met een bijzonder verhaal. Alle wijnen hebben een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

 

Wij schenken een wisselende selectie wijnen per glas, passend bij het Belevenis-menu van restaurant Calva. Deze zijn apart of als arrangement te bestellen. U heeft daarbij de keuze uit ons reguliere wijnarrangement of onze speciaal geselecteerde wijnen. Wij lichten graag onze wisselende selectie wijnen toe.

Veel plezier in onze ‘snoepwinkel’,
Team restaurant CALVA

 

 

Corona Belevenis

Om mee te beginnen:
Wilde oester (creuses)/ Belgische Bosham
Rotari cuvee 30+

Salade van noordzeekrab, gevogelte rouleaux en dressing van krab
Boutinot - La Fleur Solitaire

Signature Bisque (extra gerecht)
Schaaldieren, bosui en rouille

Schol, "Dugléré", sjalot, peterselie en beurre blanc
Diwald - Grüner Veltliner

Artisjok, lamsoor, sherry vinaigrette
Carl Ehrhard - Riesling Unfiltered

Kalfswang in de jus, piment d'espelette, ratatouille groente
Waterkloof – Circle of Life Biodynamic Red

Signatuur “après pièce”(extra gerecht)
Foie, aceto, granny smith en hazelnoot
Carl Ehrhard - Riesling Spätlese

Kaaswagen, diverse uit binnen- en buitenland, flatbread en cranberrybrood
(Extra gerecht)
Domaine Forges - Pineau des Charantes
Of
Bergsig Estate - Cape LBV
Of
Nittnaus - Beerenauslese Exquisit

Aardbei, basilicum en witte aceto
Hetszolo - Late Harvest furmint

• 5 gangen 60
• Bisque (extra gang 5)
• Kazen en Foie (extra gang 12.50)
• Wijnarrangement 40 (5 glazen)
• Bob arrangement en non-alcoholisch 26
• Los glas wijnarrangement 7
• Tafelwater en afsluitende koffie of thee is bij de drankarrangementen inbegrepen.

We hopen dat jullie ons bellen om te reserveren!

 

Restaurant Calva's aanpassingen tijdens Corona