Menu Belevenis Gemarineerde Gamba, voorjaarssalade en Baskische peper Domaine Vedilhan - Viognier Bisque van schaaldieren, bosui en rouille Signatuur gerecht (extra gerecht) Gegrilde Dorade, spinazie en antiboise Diwald - Gösing Grüner Veltliner "Asperge a la Flamande" Azul y Garanza - Naturaleze Salvaje Blanco Dorset Lam proeverij, doperwt, lamsoor en jus Rocca di Castagnoli - Chianti Classico Foie, amandel, mokka en zure kers Signatuur “après piece” (extra gerecht) Pizzolato - Donna Luna Raboso Kaasselectie, diverse uit binnen- en buitenland, flatbread en cranberrybrood Domaine Forges - Pineau des Charantes of Bergsig Estate - Cape LBV of Geografico - Vin Santo En/Of Mango&Passie Nittnaus - Beerenauslese Alternatieven De chef komt aan tafel het menu, en eventuele aanpassingen, met u bespreken. Zodoende kunnen wij met iedere (dieet)wens en allergie rekening houden.