Menu Belevenis Hamachi, wakame, mierikswortel en furikake Carl Erhard - Old School Riesling trocken Bisque, crouton en rouille Signatuur (extra gerecht) Coquille, witlof, pastinaak en zoethout Talamonti - Trabochetto Pecorino Paddestoel, fregola en truffel Haltinger - Spätburgunder Réserve Hert, rode kool, peterselie en specerijen Geoff Merril - ‘Bush Vine’ Shiraz Grenache Mourvèdre Signatuur “après pièce” Foie, aceto, granny smith en hazelnoot Signatuur (extra gerecht) Carl Ehrhard - Riesling Spätlese Kaaswagen, diverse uit binnen- en buitenland, flatbread en cranberrybrood Domaine Forges - Pineau des Charantes of DOW’s Port - LBV of Pemartin - Pedro Ximenez En/Of Sticky Toffee, yoghurt en px edik Plainmont - Pacherenc du Vic-Bill St. Albert Alternatieven De chef komt aan tafel het menu, en eventuele aanpassingen, met u bespreken. Zodoende kunnen wij met iedere (dieet)wens en allergie rekening houden.